Založ si blog

Západný trend? Agresia voči deťom

Možno sa tiež nestíhate čudovať nad smerovaním západnej spoločnosti za posledných niekoľko rokov. Zvlášť s ohľadom na postoj k deťom. Trendy, ktoré sa začínajú presadzovať sú neuveriteľné. V každej civilizovanej spoločnosti, ktorá sa snažila o rozvoj, boli deti chránené. A naopak, deti boli terčom vždy, keď sa k moci dostali sily zla. V nasledujúcich riadkoch sa chcem pozrieť na túto problematiku očami otca a veriaceho vlastenca.

ÚTOKY NA DETI V DEJINÁCH

Jeden z prvých masových útokov na deti sa spomína v knihe Exodus. Faraón vydal príkaz zabiť každého izraelského chlapca, ktorý sa narodil. Ďalšie masové zabíjanie detí spomína evanjelista Matúš – Herodes dal rozkaz povraždiť všetky deti do veku dvoch rokov v Betleheme.

O Egypte vieme, že to bola veľmoc, ktorú ovládali okultisti. Boh napokon súdil Egypt, tento súd vošiel do histórie ako 10 egyptských rán. O Herodesovi tiež vieme, že neslúžil Bohu. Napriek tomu, že bol kráľ „vyvoleného“ národa. Aké ovocie priniesla jeho vláda? Smrť nevinných detí. Herodes sa tváril ako kráľ božieho ľudu, v skutočnosti to bol služobník zla. Rovnako ako náboženskí vodcovia Izraela, ktorí mu vyložili proroctvo o budúcom izraelskom kráľovi. Mlčali keď zaznel rozkaz k vraždeniu detí. Za tento masaker sú rovnako zodpovední, ako Herodes.

Ľudské obete sú znakom satanizmu a dôležitý aspekt je najmä obetovanie detí. Obetovanie detí je služba démonom. Stará zmluva opisuje židov, ktorí podľahli falošným náboženstvám a „prevádzali svoje deti cez oheň“ Obetovali ich pohanským bohom, teda démonom.

„Slúžili modlám a tie sa im stali osídlom, aj svojich synov obetovali, aj svoje dcéry démonom“ (Ž 106, 37). Démoni žiadali krv detí. Poznávacie znamenie každej démonickej moci je útok na deti.

DETI V ZÁPADNEJ SPOLOČNOSTI

Niekto si povie, že to boli temné časy, časy ktoré sú už dávno preč. No čo ak sa až tak veľa nezmenilo. Čo ak sú deti opäť vystavené útokom, ktoré sú však rafinovanejšie a sofistikovanejšie ako kedykoľvek predtým.

Nehovorím len o potratoch. Aj táto téma však už zachádza do extrémov. Trendy zo Západu stále viac pripomínajú satanské rituály. V odbornom časopise Journal of Medical Ethics vyšiel už v roku 2015 článok s týmto tvrdením: „Novorodenci nie sú fyzické osoby a nemajú ani morálne právo na život.“ Zverejnil ho britský denník Daily Telegraph. Rodičia by mali mať povolené usmrtiť svoje práve narodené dieťa, pretože novorodenec je „morálne irelevantný“ a ukončenie jeho života sa prakticky nelíši od potratu. S týmto tvrdením prišli členovia spoločenstva medicínskej etiky Oxfordskej univerzity. Normálnemu človeku zastáva rozum.

Dali by sa spomenúť ďalšie šokujúce tézy, ktoré začínajú dominovať v istých kruhoch. Ale je to zbytočné. Ide o jasný signál. Ubližovanie deťom je demaskujúci znak satanizmu. Ak si dáme do vyššie uvedeného kontextu niektoré ďalšie „opatrenia“, ktoré museli deti podstupovať posledné roky, či trendy, ktorými sa uberá „výchova“ detí na Západe, výsledok je zreteľný.

V tomto ohľade treba tiež spomenúť pravidelné stretávanie tzv. západných „elít. Napríklad Bohemian grove – elitárske stretnutie pre svetovú „elitu“, začínajúce rituálom, počas ktorého je spálená detská truhla. Pália ju pred 12 metrov vysokou sochou sovy, ktorá reprezentuje pohanského boha Molocha. Práve tento pohanský boh je známy tým, že prijíma rituál detských obetí. Stretnutia sa zúčastňujú najvyšší predstavitelia verejného života, politici, bankári, bývalí premiéri. Treba ešte jasnejší dôkaz?

V niektorých západných štátoch najmä anglofónnych začínajú odporúčať blokátory puberty pre dospievajúcu mládež, ktorá si nie je istá svojím pohlavím. Tieto blokátory puberty už zapríčinili smrť mnohých detí. ….

V roku 2011 boli vo Švédsku publikované výsledky výskumov, ktorých hlavnou úlohou bolo pozorovanie osôb, ktoré zmenili pohlavie, v rozmedzí 30 rokov. Z výsledkov vyplynulo, že páchajú samovraždu 20-krát viac ako predstavitelia ostatnej populácie. Ukradnuté detstvo, zničené dospievanie, samovraždy mladistvých…..čo nám to len pripomína? Satan prišiel aby KRADOL, ZABÍJAL a NIČIL (J 10, 10)

Z POHĽADU PÍSMA: pár viet kresťanom

Sme v duchovnom boji. Rodičia, chápeme to? Niektoré tzv. elity sa začínajú otvorene priznávať k satanizmu. Isté kruhy presadzujú brutálnu kultúru smrti, ktorá je zastúpená v témach ako „právo na potrat po pôrode“, legitimizovanie pedofílie, „spiritual cooking“ a mnohé ďalšie.

Písmo hovorí, že náš boj nie je proti telu a krvi. Ak veríš v Krista, máš právo bojovať za svoje dieťa a zároveň poznať zbrane, ktorými je tento boj možné vyhrať. Ak si rodič, pamätaj na slová Biblie: deti sa posväcujú v rodičoch. Je to veľká zodpovednosť. Ak chceme chrániť svoje deti, musíme žiť život ochrancu. Životný štýl nasledovania Krista a duchovné poznanie rodiča je štít každého dieťaťa. Preto ako rodičia potrebujeme žiť s v súlade s Bohom, poznať moc, ktorá je ukrytá v modlitbe a vedieť ju používať. Pre dobro a duchovnú ochranu našich detí musíme žiť život hodný Kristových učeníkov. V Egypte bolo zabitých mnoho izraelských detí, ale Mojžiš prežil. Prečo? Pre vieru svojich rodičov! Počas masakru neviniatok v Betleheme bolo povraždených mnoho nevinných detí, ale Ježiš bol ochránený. Jozef mal kontakt s Bohom a preto dostal v sne varovanie a s celou rodinou unikol skaze. Vyplýva z toho jedna vec: ak chceš ísť cestou života, cestou lásky a viery, OCHRANA TVOJHO DIEŤAŤA JE BOŽOU PRIORITOU.

Je viera moderný fenomén?

22.02.2024

Dnes je slovo viera mimoriadne obľúbené. Viera je fenomén modernej doby. Z každej strany počúvame: musíš veriť, musíš si veriť…a podobne. Viera sa pre svet stala akýmsi motivačným nástrojom. Reálny základ viery pre kresťana je vzkriesenie Krista. Má to zmysel, viera má zmysel, lebo Kristus bol vzkriesený. To je reálny základ našej viery. „Základný [...]

FALOŠNÍ PROROCI A FALOŠNÉ MÉDIÁ

25.10.2023

Informácie hýbu svetom. Poznanie je moc. Kto riadi informačný tok, ovplyvňuje verejnú mienku vo svoj prospech. Kedysi neexistovala televízia, ani médiá. No existovala potreba formovať verejnú mienku, manipulovať ňou a držať ju naklonenú v prospech vládnej moci. Na tieto účely boli využívané staré „proroctvá“. Túto úlohu plnila aj známa veštiareň v Delfách. Tu [...]

Cirkev profitovala z trhu s otrokmi. Kto prispel k jeho zrušeniu?

10.01.2023

Historia magistra vitae (Marcul Tullius Cicero) Citát rímskeho filozofa a štátnika vošiel do dejín. História, učiteľka života. Kto nepozná minulosť, nedokáže predvídať budúcnosť. Boj kresťanov proti otroctvu a otrokárstvu nám poskytuje jedinečnú lekciu, ktorú ak sa nenaučíme, budeme opakovať podobné zlyhania ako cirkevná hierarchia v tých časoch. ALIBIMUS [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

kazatel

Pravdu nepozná ten, kto ju nikdy nehľadal

Štatistiky blogu

Počet článkov: 12
Celková čítanosť: 38971x
Priemerná čítanosť článkov: 3248x

Autor blogu

Kategórie